MODRÝ ČAJ - bylina (Clitoria ternatea)

MODRÝ ČAJ - bylina (Clitoria ternatea), 500g

MODRÝ ČAJ - bylina (Clitoria ternatea), 500g od výrobce s mnohaletou tradicí Manu tea je k získání právě teď u nás za super cenu. Udělejte si radost nákupem u nás pohodlně a bezpečně online. MODRÝ ČAJ - bylina (Clitoria ternatea), 500g ve skvělé akci za 1937 Kč

1937 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Říká se mu motýlí hrachový květ. Nebo taky méně prozaicky klitorie. A dokáže překvapit! Kromě toho, že zbarví vodu do nečekaně krásného tyrkysového odstínu, obsahuje látky prospívající zdraví ve všech směrech. Po staletí ho využívá Ajurvéda, současná věda jeho účinky podrobuje pečlivému zkoumání. Modrý čaj v supermarketu nekoupíte. Je vzácný. Dopřejte si ho samostatně, nebo přihoďte pár sušených květů k oblíbenému nápoji. Pomůže a zaujme.

MODRÝ ČAJ - bylina (Clitoria ternatea), 500g v kategorii Jídlo, pití a tabák > Nápoje > Čaje a bylinné směsi

Název:
MODRÝ ČAJ - bylina (Clitoria ternatea), 500g
Výrobce:
SKU:
12950500

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách CaféColore.cz najdete kvalitní odrůdy kávy a čaje. Čisté aroma nebo ochucené, svého favorita si najde každý. Vybírejte z šorikého sortimentu kvalitní zrnkové kávy, rozpustné kávy a sypaných čajů. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Na CaféColore.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější čaje a kávy.
Vybírejte z nabídky
8267
produktů
124
ověřených dodavatelů
4
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
CaféColore.cz